Ons team

Wij zijn Fennema & Zantema. Een team van zorgprofessionals met ieder hun eigen specialisatie, maar allemaal met hetzelfde doel: met behulp van technologie en nieuwe technieken steeds betere zorg bieden. Voor onze eigen cliënten én voor de cliënten van andere professionals in de zorg.

Laten we kennis maken.

SNN_Reducept_Knelis-0002-DSC_2356 FOTO voor RI.jpg

Louis Zantema

Louis is mede-eigenaar van en hoofdbehandelaar bij F&Z. Als GZ-psycholoog en pijnspecialist behandelt Louis cliënten, verzorgt hij intervisie en geeft hij workshops en nascholing. Ondertussen schreef Louis ook nog het boek Bevrijd van Pijn én ontwikkelde hij een effectieve behandelmethode op basis van virtual reality.

Margryt Fennema.jpg

Margryt Fennema

Margryt is mede-eigenaar van Fennema & Zantema, maar vooral ook ondernemende gezondheidswetenschapper gespecialiseerd in zorginnovatie. Samen met Louis zet ze zich iedere dag weer in om nog betere zorg te realiseren. In de praktijk werkt Margryt vooral achter de schermen, maar je komt haar wel eens tegen bij de koffieautomaat.

1 Anne Marije Schipper 05.jpg

Anne Marije Schipper 

Anne Marije is Psycholoog NIP en Cognitief gedragstherapeut i.o. Ze volgde de master Klinische Neuropsychologie aan de RUG. Anne is bevoegd als VGCt en EMDR therapeut en richt zich samen met Louis op de behandeling van pijn, angst en trauma. 

Lisanne.jpg

Lisanne Tilma

Lisanne is psychosomatisch fysiotherapeut bij F&Z. Ze richt zich voornamelijk op lichamelijke klachten met een psychische oorzaak - of juist psychische klachten met een lichamelijke oorzaak. In haar behandelingen gebruikt Lisanne vervolgens verschillende methodes om de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen.

Ook hiertussen staan?

We zijn altijd op zoek naar nieuw zorgtalent met een eigen visie en de passie om de zorg te innoveren en te verbeteren. Check onze vacatures!