top of page

Ons team

Wij zijn Fennema & Zantema. Een team van zorgprofessionals met ieder hun eigen specialisatie, maar allemaal met hetzelfde doel: met behulp van technologie en nieuwe technieken steeds betere zorg bieden. Voor onze eigen cliënten én voor de cliënten van andere professionals in de zorg.

Laten we kennis maken.

_Kamminga-9.jpg

Louis Zantema

Louis is mede-eigenaar van en hoofdbehandelaar bij F&Z. Als GZ-psycholoog en pijnspecialist behandelt Louis cliënten, verzorgt hij intervisie en geeft hij workshops en nascholing. Ondertussen schreef Louis ook nog het boek Bevrijd van Pijn én ontwikkelde hij een effectieve behandelmethode op basis van virtual reality.

_Kamminga-16.jpg

Margryt Fennema

Margryt is mede-eigenaar van Fennema & Zantema, maar vooral ook ondernemende gezondheidswetenschapper gespecialiseerd in zorginnovatie. Samen met Louis zet ze zich iedere dag weer in om nog betere zorg te realiseren. In de praktijk werkt Margryt vooral achter de schermen, maar je komt haar wel eens tegen bij de koffieautomaat.

_Kamminga-15.jpg

Anne Marije Schipper 

Anne Marije is Psycholoog NIP en Cognitief gedragstherapeut i.o. In haar werk als psycholoog vindt ze het belangrijk om te kijken naar wat bij de specifieke persoon past en om mensen weer terug in hun eigen kracht te zetten. Hierbij gebruikt ze EMDR, cognitieve gedragstherapie, acceptance en commitment therapie (ACT) en schematherapie. 

_Kamminga-10.jpg

Ilse Raap

Ilse Raap is GZ-Psycholoog en EMDR Europe Practitioner. In haar werk als psycholoog heeft ze de afgelopen jaren mensen met angstklachten, dwang, trauma, chronische ziekten en stemmingsproblemen mogen helpen. Daarbij past ze cognitieve gedragstherapie, EMDR en acceptance and commitment therapie toe. Mensen vrijer te zien leven is wat haar het meest motiveert in haar werk.

Ook hiertussen staan?

We zijn altijd op zoek naar nieuw zorgtalent met een eigen visie en de passie om de zorg te innoveren en te verbeteren. Check onze vacatures!

bottom of page