WAT KOST DAT

Wanneer betaal je zelf, en wanneer niet

 

EERSTELIJNSZORG - BASIS GGZ

Basis GGZ wordt vergoed vanuit je basisverzekering, dat betekent dat je geen aanvullende verzekering nodig hebt om voor een vergoeding in aanmerking te komen.


Op dit moment hebben wij geen contract met verzekeraars. Dat betekent voor jou dat wij onze factuur naar je toesturen en je deze zelf betaalt, om vervolgens bij je zorgverzekeraar in te dienen. Afhankelijk van je verzekeraar wordt gemiddeld 70% tot 90% van je behandeling vergoed. Vraag je verzekeraar naar de vergoeding van zogenoemde ongecontracteerde zorg.

Afhankelijk van de duur van je behandeltraject betreffen de totale kosten voor een behandeltraject tussen de €503 (Kort) en €1383 (Intensief).


Voorbeeld: In het geval uw verzekeraar 70% van de totale kosten vergoed, zal uw eigen bijdrage in het geval van een kort traject €150 zijn. Bij een intensief behandeltraject betreft de bijdrage €420. De tarieven zoals vastgesteld door de NZA vindt u op deze pagina.

Om in aanmerking te komen voor vergoede psychologische zorg, hebben wij een (digitale)verwijzing nodig van uw huisarts.

COACHING

Voor coaching hanteren we bij Fennema & Zantema een vast tarief van €130,- per uur, inclusief btw. Deze kosten betaal je zelf, tenzij je een overeenkomst hebt met bijvoorbeeld je werkgever over de vergoeding van je coaching.

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

De kosten van onze workshops en cursussen worden per dienst bepaald. Je krijgt een overzicht van de kosten voordat je besluit definitief een cursus of workshop te boeken.

AFSPRAAK GEMIST

Wanneer je meer dan 24 uur voorafgaand aan een afspraak afmeldt, brengen wij geen kosten in rekening. Zeg je niet tijdig af, of kom je niet opdagen, dan brengen wij €65,- in rekening.

 

CONTACT

Niet gevonden wat je zocht? Stel je vraag, dan nemen wij contact met je op.

Bedankt voor de inzending!