top of page
IMG_2255.heic

Training Pijnmanagement & Pijnpsychologie.

Bij Fennema & Zantema volg je vakinhoudelijk scholing in de vorm van geaccrediteerde trainingen en workshops op het gebied van pijnmanagement en pijnpsychologie. Voor fysiotherapeuten, verpleegkundigen en andere zorgverleners die (veel) met pijnklachten te maken krijgen.

 

  • geaccrediteerde nascholing voor zorgprofessionals

  • direct toe te passen behandelmethoden

  • inclusief handige oefeningen voor cliënten

Accrediterende instanties

CPNF_Logo_Tekst_1.webp
371075_493d849d248f43fabaeb1eaa9fc87c70_mv2_1.webp
371075_44050203c7f6472cbca690e0f745fefd_mv2_1.webp
371075_e314e1392fd74e5e95dff2cfaee76992_mv2_1.webp

Leer pijnklachten effectiever behandelen

Pijn is lastig te behandelen. Er zitten namelijk vaak emotionele componenten aan. Gedachten en gevoelens. En die zitten de effectiviteit van je behandeling in de weg. Tijdens één van onze workshops op het gebied van pijnmanagement en -psychologie leer je daarom hoe je jouw cliënten beter met (langdurige) pijnklachten om kunt laten gaan.

  

Theorie & praktijk in één

In één dag leer je hoe pijn precies werkt, hoe patiënten pijn ervaren en welke psychosociale factoren daar een rol bij spelen. Daarnaast ga je aan de slag met een aantal oefeningen en vaardigheden waarmee je belemmerende patronen van cliënten kunt herkennen én doorbreken. Meteen toe te passen in de praktijk!

Over de trainer

De workshop wordt gegeven door Louis Zantema. Louis is GZ-psycholoog met meer dan 10 jaar expertise in het behandelen van angst, trauma’s en pijnklachten. Daarnaast is Louis mede-oprichter van Reducept en auteur van het boek Bevrijd van Pijn. Kortom, degene die je móét hebben als het gaat om pijnmanagement en -psychologie.

  

Praktische informatie

De opleidingsdag wordt georganiseerd in samenwerking met het Chronisch Pijn Netwerk Friesland en vindt een paar keer per jaar plaats op een centrale, maar inspirerende locatie in Leeuwarden. Maar we verzorgen ook specifieke trainingen of workshops voor je op andere locaties in Nederland. Neem daarvoor even contact met ons op.

Ook leren over pijnmanagement en pijnpsychologie?

Wil je ook meer leren over pijnmanagement en jouw cliënten effectiever kunnen behandelen? Schrijf je dan nu in voor de volgende editie. Er zijn beperkt plekken beschikbaar!

bottom of page