top of page
iStock-1140393669_1.jpg

Werkgeverstrajecten.

Fennema & Zantema biedt psychologische zorg via werkgeverstrajecten. Aan de hand van een uitgebreide intake en in overleg met de werkgever wordt het aantal sessies bepaald. We specialiseren ons hierbij in trauma, aanpassingsproblematiek, angst, burnout, aanhoudende lichamelijke klachten en andere psychologische kwetsbaarheden. Neem contact met ons op voor vragen en om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een werkgeverstraject bij Fennema & Zantema ?

De psychologen van Fennema & Zantema hebben uitgebreide expertise en achtergrond in problematiek die vaak tot uitval van werknemers leidt. Wachttijden voor een werkgeverstraject zijn vaak korter dan voor een reguliere behandeling.

 

Wanneer gedurende een werkgeverstraject blijkt dat een GGZ behandeling geïndiceerd is, kan een werkgeverstraject snel opgevolgd worden met reguliere behandeling. Zo heb je alle psychologische zorg op één plek.

 

Wat kun je verwachten bij een werkgeverstraject?

Onze werkgeverstrajecten starten met een intake en analyse van het probleem. Vervolgens wordt het geïndiceerde aantal behandelingen afgestemd. In de sessies wordt klachtgericht gewerkt aan de gestelde doelen. Indien nodig werken we samen met partners die fysio- en oefentherapie kunnen bieden. 

 

Praktische informatie

Om een goede indicatie te maken voor de behandeling sturen wij eerst een offerte voor de uitgebreide intake. Na afloop van de intake volgt er een offerte voor het geïndiceerde traject waarin het traject en de kosten duidelijk zijn uitgewerkt. In afstemming wordt de hoeveelheid sessies die uitgevoerd worden bepaald. 

 

Werknemer aanmelden

Wil je een werknemer aanmelden, heb je een vraag of zou je structureel gebruik willen maken van onze werkgeversdiensten, neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Wil je meer weten over de werkgeverstrajecten? We vertellen je er graag meer over. Bel of mail gerust even!

bottom of page