top of page
iStock-1140393669_1.jpg

Werkgeverstrajecten.

Fennema & Zantema biedt psychologische zorg via werkgeverstrajecten. In overleg met de werkgever wordt het traject en aantal sessies bepaald. We specialiseren ons hierbij in aanhoudende lichamelijke klachten, pijnklachten, vermoeidheid, long-COVID en burnout. In de meeste gevallen kan er op korte termijn een startgesprek gepland worden. Neemt contact met ons op voor vragen en om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een werkgeverstraject bij Fennema & Zantema ?

De psychologen van Fennema & Zantema hebben uitgebreide expertise en achtergrond in problematiek die vaak tot uitval van werknemers leidt. Wachttijden voor een werkgeverstraject zijn vaak korter dan voor een reguliere behandeling, wat kostbare tijd voor uw werknemer en bedrijf kan besparen. 

 

Wanneer gedurende een werkgeverstraject blijkt dat een GGZ behandeling geïndiceerd is, kan een werkgeverstraject snel opgevolgd worden met reguliere behandeling. Zo heeft uw werknemer alle psychologische zorg op één plek.

 

Wat kunt u verwachten?

Onze werkgeverstrajecten starten met een intake en analyse van het probleem. Vervolgens wordt in het aantal afgesproken sessies klachtgericht gewerkt aan de gestelde doelen. Indien nodig werken we samen met partners die fysio- en oefentherapie kunnen bieden. U krijgt vooraf een offerte waarin het traject en de kosten duidelijk zijn uitgewerkt.

 

Praktische informatie

Alle trajecten worden vooraf afgestemd en individueel benaderd op basis van de problematiek. U krijgt vooraf een offerte waarin het verwachte traject wordt toegelicht. Met uw werknemer worden individuele afspraken gemaakt over de data van de afspraak. 

 

Werknemer aanmelden

Wilt u een werknemer aanmelden, heeft u een vraag of zou u structureel gebruik willen maken van onze werkgeversdiensten, dan kunt via onderstaande knop direct contact met ons opnemen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de werkgeverstrajecten? We vertellen je er graag meer over. Bel of mail gerust even!

bottom of page