top of page

Contact.

Onze psychologenpraktijk is uitsluitend geopend op afspraak. In geval van crisis kan je het best contact opnemen met je huisarts en buiten kantooruren met de dichtstbijzijnde huisartsenpost. Telt iedere seconde? Bel dan direct 112. Alléén je huisarts of lokale huisartsenpost kan een crisisdienst inschakelen indien de situatie daar gebaat bij is. Indien je ons telefonisch niet kunt bereiken omdat wij in bespreking zijn vragen wij je een mail te sturen naar praktijk@fennemazantema.nl 

_Kamminga-7.jpg

Contact gegevens Praktijk Fennema & Zantema

Locaties.

Praktijk Fennema & Zantema: Eewal 56, 8911 GT Leeuwarden. Dit is de hoofdvestiging van de praktijk en tevens het postadres van de praktijk.

 

Mocht u met de auto komen, parkeren op de Eewal zelf is verboden. De omringende straten of parkeergarages Hoeksterend, Zaailand en Oldehove zijn op loopafstand.

 

Gezondheidscentrum Bilgaard: 2e verdieping, Skrokdam 5, 8918 LB Leeuwarden Dit is de nevenvestiging van de praktijk.

 

Recht voor de praktijk zijn invalidenparkeerplaatsen. Tegenover het gezondheidscentrum is een parkeerterrein voor  parkeren.

Beide locaties zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en openbaar vervoer.

 

De openingstijden (zowel voor onze spreekuren als voor onze telefonische bereikbaarheid) van Praktijk Fennema & Zantema zijn

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Contactformulier

Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

bottom of page