Start je behandeling.

Ben je op zoek naar hulp bij trauma, pijn of angst en wil je graag op een leuke en praktische manier aan de slag? Vanuit onze praktijk kun je zowel 1 op 1 als in groepsverband een behandeling starten. Wil je meer weten of twijfel je? Neem dan gerust contact op!

Wat ga je doen?

Na de aanmelding start je met een behandeling.  Afhankelijk van de vorm die je hebt gekozen vindt deze online plaats of op locatie. De behandeling is eenmalige of heeft meerdere sessies. Elke behandeling leert je direct nieuwe vaardigheden die je in het dagelijks leven kunt uitproberen en oefenen. Wij leren je wat relevant is, op een praktische en leuke manier. 

Online Meditation

Mindfulness bij pijn.

Online

Je leert hoe aandacht werkt, en waarom onze hersenen zo geneigd zijn jouw pijn te vergroten. Door oefeningen leer je hoe je rustig en ontspannen kunt zijn, en vooral ook je hersenen traint hier goed in te worden. De oefeningen helpen je herkennen waar en wanneer je pijn jou tegenwerkt en hoe je daar mee om kunt gaan. Deze training volg je online in je eigen tijd. De training bevat een werkboek en trainingsschema die je ook tussen de sessies door helpen met de training

senior Fysiotherapie

Gecombineerde Pijnbehandeling.

Op locatie

In samenwerking met pijnpraktijk Leeuwarden bieden we een behandeling voor mensen met langdurige pijnklachten. In dit behandeltraject wordt de kennis van psychologie, fysiotherapie, stress en ademhaling gecombineerd. Dat doen we omdat de combinatie van deze drie onderdelen bijzonder effectief is in de behandeling van pijn. 

_edited_edited.jpg

Behandeling trauma, angst & pijn.

Op locatie

Wil je graag een 1 op 1 behandeling op locatie? Dat kan. Neem contact met ons op zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Aan de hand van dit gesprek kun jij zelf bepalen of je een behandeling wilt starten. Tijdens de kennismaking geven we uitleg over de stappen voor verwijzing en de aanmelding voor een specifiek behandeltraject. 

Ervaringen.

Winy

"

Louis heeft er een prettige stem. Hij is overtuigend, duidelijk en persoonlijk. Ook inhoudelijk vond ik het geweldig. 

Jet

"

Ik volgde een leuke cursus met veel praktische handvatten en leerde  mijn pijn accepteren. 

Moniek

"

Door de lezing raakte ik geïnspireerd, samen met Louis heb ik mijn eigen behandeling uit kunnen breiden en opnieuw vorm gegeven.