top of page
Team vergadering

Investeer in het welzijn van je team. 

Ontdek hier wat ons programma te bieden heeft en op welke manier wij werkgevers en werknemers ondersteunen in toegang tot de juiste hulp en begeleiding.

Prijsinformatie 

De beschikbaarheid van kosten wordt verstrekt op aanvraag. Voor de intake zijn er eenmalige kosten per werknemer waarbij zij toegang krijgen tot een persoonlijk intakegesprek. Het aanbod omvat jaarlijkse kosten per werknemer, inclusief individuele gesprekken, groepssessies en actieve trainingen. Tot slot, voor afronding ontvangen werknemers een evaluatie en rapportage tegen eenmalige kosten.

In 3 stappen naar een passend aanbod voor werknemers.

Samen met de organisatie brengen we de behoeften in kaart.

Fase 1 - Intake

In deze fase initiëren we het proces waarin werknemers psychologische ondersteuning kunnen aanvragen. Het omvat een persoonlijk intakegesprek om de behoeften van de werknemer te evalueren.

Fase 2 - Aanbod

Afhankelijk van het advies uit fase 1, hebben werknemers verschillende trajectopties, zoals individuele counseling, groepssessies, actieve trainingen met een fysiotherapeut en online hulpbronnen.

Fase 3 - Afronding

In deze fase wordt het traject zorgvuldig geëvalueerd en afgesloten. Er wordt een gedetailleerd rapport opgesteld om de voortgang en resultaten te documenteren.

Vragen?

Heb je nog vragen? Wil je meer informatie over onze werkgeverstrajecten? We helpen je graag verder.

bottom of page