top of page
De kracht van de Wim Hof methode
De kracht van de Wim Hof methode

do 06 jul

|

Spectrum Leeuwarden

De kracht van de Wim Hof methode

Ontdek hoe de Wim Hof methode door meditatie, ademwerk, yoga en koudetraining voor groei kunnen zorgen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & locatie

06 jul 2023, 10:00 – 17:00

Spectrum Leeuwarden, Wijnhornsterstraat 196, 8932 EZ Leeuwarden, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op woensdag donderdag 6 juli organiseren Louis en Martijn samen een dagworkshop met theorie en praktische vaardigheden om je leefstijl om te buigen naar meer vrijheid, energie en minder pijn of ongemak. Hoe kun je zowel fysieke als mentale uitdagingen gebruiken om met de Wim Hof methode jezelf te ontwikkelen?

De Wim Hof methode staat deze dag centraal. Je gaat op een praktische manier aan de slag met meditatie, yoga, ademwerk en koudetraining en leert van welke kernprincipes deze methodes gebruik maken. Je leert hoe je deze principes in je eigen leven of behandeling kunt integreren. De workshop bevat praktische handvatten die je dagelijks kan toepassen die laagdrempelig zijn en onderbouwd. Je krijgt inzicht waarom deze handvatten werken zoals ze werken, maar boven alles ga je het ook zelf ervaren. Uiteraard sluiten we af met een ijsbad om de nieuwe vaardigheden te onderwerpen aan de ultieme test!

De training wordt gegeven door Louis Zantema en Martijn van der Windt. Louis is GZ-Psycholoog, auteur van ‘Bevrijd van Pijn’ en mindfulnesstrainer. Hij houdt zich bezig met het vertalen van eeuwenoude principes van psychologie en meditatie naar moderne innovaties en eigenaar van psychologiepraktijk Fennema & Zantema.

Martijn is bewegingstechnoloog, sportfysiotherapeut, holistisch ademcoach en Wim Hof instructeur. Hij past al deze disciplines toe om cliënten te helpen hun klachten en kwaliteit van leven te verbeteren door aanpassingen in de leefstijl. Martijn is eigenaar van Sport- en gezondheidscentrum Spectrum Leeuwarden.

Tickets

  • Early bird tickets

    € 199,00
    Verkoop geëindigd op
  • Reguliere prijs

    € 329,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel het evenement

bottom of page