top of page
Assertiviteit en Woedewerk - Rageclub (2 dagdelen)
Assertiviteit en Woedewerk - Rageclub (2 dagdelen)

do 15 feb

|

Eewal

Assertiviteit en Woedewerk - Rageclub (2 dagdelen)

Emoties zijn heel nuttig en belangrijk, jouw boosheid laat je zien waar je voor staat en wat jij belangrijk vindt. Bij Rage Club leer je je opgekropte emoties te uiten, boosheid en pijn om te zetten in daadkracht en assertiviteit.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & locatie

15 feb 2024, 12:30 – 17:00

Eewal, Eewal 56, 8911 GT Leeuwarden, Nederland

Over het evenement

In samenwerking met Rageclub organiseren wij een nieuwe basistraining assertiviteit en woedewerk! De training bestaat uit 3 middagen van elke ongeveer 3 uur. Tussen de training zit een week ruimte zodat de kennis en inzichten die worden opgedaan ook tijd hebben om te landen en dat het ook mogelijk is bepaalde oefeningen te herhalen.

Onderdrukken van woede leidt tot explosieve oncontroleerbare agressie of wordt juist een inactieve passieve agressie. Als je nooit boos bent, kan je waarschijnlijk ook slecht je grenzen aangeven, voor jezelf opkomen of heb je weinig discipline. De meeste mensen zijn bijna nooit boos. Boosheid vinden we eng. Vaak willen we er snel bij weg. Bang om anderen pijn te doen en bang om de controle te verliezen. Dus zijn we maar gaan onderdrukken. Uit voorzorg, om de vrede te bewaren, om conflict te vermijden.

Met ziekte, stress en onvrede als gevolg. Onderdrukken leidt tot explosieve oncontroleerbare agressie of wordt juist een inactieve passieve agressie. Met verstoorde relaties als gevolg.  Als je nooit boos bent, kan je waarschijnlijk ook slecht je grenzen aangeven, voor jezelf opkomen of heb je weinig discipline. Dit is allemaal heel erg zonde, want we kunnen juist veel aan boosheid hebben, mits we er op een gezonde manier mee om gaan.

Rage Club biedt:

 • bijzondere ervaringen.
 • een veilige plek om jezelf te zijn.
 • tools om emoties als boosheid dagelijks op een veilige manier te uiten.
 • tools om emoties in te zetten voor daadkracht, weerbaarheid en aantrekking.
 • vrijheid door het accepteren van en ruimte geven aan emoties.

Wat kun je verwachten:

In de basistraining laten we zien hoe je jouw pijn en boosheid kunt herkennen en op een assertieve en constructieve manier kunt inzetten. We laten je ervaren hoe je deze energie kunt kanaliseren en kunt  inzetten voor hetgeen jij wilt bereiken. We laten zien hoe je frustratie kunt voorkomen en je wordt uitgedaagd om je grenzen aan te geven. Alles met als gevolg dat dat je serieuzer wordt genomen en meer respect van je omgeving gaat ontvangen.

Kortom we laten je enerzijds ervaren hoe je deze bron van kracht voor jou kan laten werken ipv tegen jou. Anderzijds helpen we jou om vastzittende boosheid op een gezonde manier te ontladen. Bij Rage Club hoeft niks, je mag op je eigen tempo en manier werken met deze emoties.

We doen onze uiterste best om een veilige omgeving te scheppen waarin we kunnen werken met het erkennen en doorvoelen van deze emoties.

Praktische informatie:

 • 8 & 15 februari 12.30-17.00    
 • Locatie: Eewal 56 Leeuwarden

Over de instructeurs:

Peter Adema

 • Rage Club coach
 • Therapeut

Ik ben Peter, één van de oprichters van Rage Club. Al meer dan vier jaar help ik met Rage Club mensen om bewuster met hun boosheid en andere emoties om te gaan en deze in te zetten als kracht en bondgenoot. Mijn kracht zit hem in het leggen van echte verbindingen. Ik ben betrokken en oprecht geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren. En help mensen graag om bij hun eigen en echte kracht te komen.  Mensen zeggen vaak over mij dat ik een authentieke en niet autoritaire leiderschapsstijl heb. Daarmee creëer ik een veilige omgeving waar kwetsbaarheid en echtheid welkom is. Ik heb verschillende trainingen gedaan op het vlak van emotioneel lichaamswerk, mannenwerk, coaching en zijnsoriëntatie.

Remko Adema 

 • Psycholoog
 • Rage Club coach
 • Therapeut

Hey, mijn naam is Remko. Ik ben afgestudeerd Psycholoog en freelancer in de zorg en zet ik mij in als trainer voor Rageclub. Ook heb ik mij ontwikkeld als HSP-coach (hoog sensitief persoon) en als Shiatsu therapeut. Daarnaast heb ik verschillende trainingen en cursussen gedaan op het gebied van zijnsoriëntatie en mannenwerk.  Vooral door het doen van veel mannenwerk heb ik geleerd dat kwetsbaarheid een kracht is en ben ik zekerder en authentieker geworden. Ik inspireer graag door taboes te doorbreken, door helemaal mezelf te zijn en te laten zien dat kwetsbaarheid een grote kracht is. Ik kan goed aanvoelen wat op het moment nodig is. Daarnaast heb ik een grondig inzicht in de psychodynamiek en ben daarmee een waardevolle kracht binnen Rageclub.

Tickets

 • Rageclub

  Praktische informatie: Startdatum: 8 februari 12.30-17.00 & 15 februari 12.30 - 17.00.

  € 295,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel het evenement

bottom of page