top of page
4-weekse Assertiviteitstraining - start Mei 2024
4-weekse Assertiviteitstraining - start Mei 2024

wo 26 jun

|

Eewal

4-weekse Assertiviteitstraining - start Mei 2024

Wil jij meer zelfvertrouwen? Beter kunnen opkomen voor jezelf? En je communicatievaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is onze 4-weekse assertiviteitstraining in Leeuwarden precies wat je nodig hebt!

Tijd & locatie

2 andere datums

26 jun 2024, 15:00 – 17:00

Eewal, Eewal 56, 8911 GT Leeuwarden, Nederland

Over het evenement

Wil jij meer zelfvertrouwen? Beter kunnen opkomen voor jezelf? En je communicatievaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is onze assertiviteitstraining precies wat je nodig hebt! Ontdek de kracht van assertiviteit en leer hoe je met vertrouwen en respect voor jezelf én anderen kunt communiceren. Onze training biedt praktische tools en technieken om effectief je grenzen te stellen, je behoeften uit te drukken en conflicten op te lossen.

De themas van de training:

 • Duidelijk en direct communiceren: Je leert hoe je gedachten, gevoelens, meningen en behoeften helder en begrijpelijk kunt uiten.
 • Grenzen stellen: Je leert hoe je persoonlijke grenzen kunt herkennen, vaststellen en handhaven, terwijl je respect toont voor de grenzen van anderen.
 • Omgaan met conflicten: Je leert effectieve strategieën om conflicten op te lossen en assertief te reageren in moeilijke situaties, zonder agressief of passief te zijn.
 • Zelfvertrouwen vergroten: Deze training is er ook op gericht om je zelfvertrouwen en zelfrespect op te bouwen, wat essentieel is voor assertief gedrag.

Assertiviteitstrainingen worden zowel in groepsverband als op aanvraag als individuele coachingssessies aangeboden. Deze training past bij jou als je moeite hebt met het assertief uiten van jezelf, je overweldigd voelt door sociale druk, of als je je communicatievaardigheden wilt verbeteren voor persoonlijke of professionele groei.

Tijd, data & locatie:

 • Woensdag 22 mei van 15.00-17.00 uur
 • Woensdag 29 mei van 15.00-17.00 uur
 • Woensdag 19 juni van 15.00-17.00 uur
 • Woensdag 26 juni van 15.00-17.00 uur

Eewal 56, 8911 GT Leeuwarden

Wat kun je als uitkomst verwachten?

 • Verbeterde communicatievaardigheden: Deelnemers zullen in staat zijn om helderder en effectiever te communiceren, wat leidt tot betere interacties en relaties.
 • Verhoogd zelfvertrouwen en zelfrespect: Door de training zullen deelnemers meer vertrouwen hebben in zichzelf en hun capaciteiten, wat hun vermogen om assertief op te treden zal versterken.
 • Betere relaties, zowel persoonlijk als professioneel: Door effectievere communicatie, grenzen stellen en conflictbeheersing zullen deelnemers gezondere en meer bevredigende relaties kunnen opbouwen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
 • Stressvermindering en meer innerlijke rust: Het vermogen om assertief te zijn en effectief om te gaan met conflicten kan stress verminderen en innerlijke rust vergroten door het verminderen van spanningen en frustraties in sociale interacties.
 • Vaardigheden om succesvolle onderhandelingen te voeren: Deelnemers zullen na de training beschikken over vaardigheden om succesvolle onderhandelingen te voeren, wat nuttig kan zijn in zowel persoonlijke als professionele situaties waarin compromissen nodig zijn.

Onze ervaren trainers begeleiden je stap voor stap door het proces met ondersteunende theoretische uitleg, interactieve en praktische oefeningen en persoonlijke coaching. We bieden een veilige, ondersteunende omgeving waarin je wordt gestimuleerd en kunt groeien.

Ilse Raap is een GZ-psycholoog en EMDR Europe Practitioner met uitgebreide ervaring in het behandelen van mensen met angstklachten, dwang, trauma, chronische ziekten en stemmingsproblemen. Door middel van cognitieve gedragstherapie, EMDR en acceptance and commitment therapie heeft zij vele individuen geholpen om vrijer te leven. Haar werk wordt gedreven door de motivatie om mensen te zien floreren in hun leven.

Louis Zantema is mede-eigenaar van F&Z en fungeert als hoofdbehandelaar. Als GZ-psycholoog en pijnspecialist behandelt hij cliënten, verzorgt intervisie en biedt workshops en nascholing aan. Louis heeft niet alleen het boek "Bevrijd van Pijn" geschreven, maar heeft ook een effectieve behandelmethode op basis van virtual reality ontwikkeld.

Samen combineren Ilse en Louis hun kennis, vaardigheden en passie voor het bevorderen van assertiviteit, waardoor je een uitgebreide en effectieve training krijgt die je in staat stelt om assertiever te communiceren, grenzen te stellen en zelfvertrouwen op te bouwen in verschillende aspecten van je leven.

Schrijf je in voor onze assertiviteitstraining en leer over de kracht van zelfverzekerdheid. De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer op tijd jouw plek. 

Heb je nog een vraag? Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@fennemazantema.nl

Tickets

 • F&Z Assertiviteitstraining

  Tijd, data & locatie: Woensdag 22 mei van 15.00-17.00 uur Woensdag 29 mei van 15.00-17.00 uur Woensdag 19 juni van 15.00-17.00 uur Woensdag 26 juni van 15.00-17.00 uur Eewal 56, 8911 GT Leeuwarden

  € 295,00

Totaal

€ 0,00

Deel het evenement

bottom of page