top of page
Fennema&Zantema_Kamminga-28.jpg

Start een werkgeverstraject bij Fennema & Zantema.

Hier lees je hoe werknemers toegang kunnen krijgen tot het behandelprogramma.

Toegang tot een behandeling

Aanvraag indienen

Werknemers kunnen het programma starten door een aanvraag in te dienen voor een gesprek met een van onze ervaren psychologen. Dit kan gedaan worden via de HR-afdeling van de organisatie of direct bij ons via het contactformulier.

Intakegesprek

Binnen 3 weken na de aanvraag wordt een intakegesprek gepland. Dit kan plaatsvinden op locatie, online, of bij de werkgever, afhankelijk van wat het meest geschikt is.

​Evaluatie en advies

Tijdens het intakegesprek wordt de behoefte van de werknemer zorgvuldig geëvalueerd. Aan het einde van het gesprek ontvangt de werknemer advies over welke onderdelen van het traject het meest geschikt zijn voor de situatie.

Jaarlijkse cyclus en keuzemogelijkheden

We begrijpen dat werknemers unieke behoeften hebben en dat deze in de loop van de tijd kunnen veranderen. Daarom hebben we een mogelijkheid voor een flexibele aanpak ontwikkeld met een jaarlijkse cyclus en keuzemogelijkheden.

  • Werknemers hebben de mogelijkheid om jaarlijks een traject te doorlopen. 

  • Binnen het programma kunnen werknemers kiezen uit verschillende trajecten, afhankelijk van hun behoeften en voorkeuren. Deze omvatten individuele behandelgesprekken, groepssessies, actieve trainingen en online bronnen.

Herhaalde trajecten en offertes

Wanneer een werknemer ervoor kiest om opnieuw deel te nemen aan het programma, overleggen we dit met de werkgever.

We werken nauw samen met de werkgever om de behoeften van de werknemer te begrijpen en een passend voorstel op te stellen. 

Neem contact op voor meer informatie

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken om te bespreken wij jouw organisatie kunnen helpen? Ons team staat klaar om uw vragen te besbeantwoorden.

bottom of page