top of page
IMG_2255.heic

Supervisie & coaching voor zorgprofessionals

Als zorgprofessional wil je de beste zorg bieden aan cliënten. Ongeacht of je nu een psycholoog, fysiotherapeut of verpleegkundige bent. Om die zorg ook echt te kunnen blijven bieden, moet je jezelf blijven ontwikkelen. Met coaching en supervisie helpen we jou daarbij.
 

  • erkende supervisor of coach

  • individuele sessies

  • face-to-face of online

Coaching & pijnmanagement

Jouw cliënten ervaren pijn. Soms met een duidelijke oorzaak, maar steeds vaker als psychosomatische klachten. Met pijneducatie en coaching op het gebied van pijnmanagement kijken we samen naar hoe jouw cliënten het best met die pijn kunnen leren omgaan.

Supervisie voor GZ-psychologen

In het kader van je opleiding tot GZ-psycholoog moet je supervisie volgen. Bij Fennema & Zantema krijgen supervisanten begeleiding van een erkende supervisor met ruime ervaring op het gebied van diagnostiek, indicatiestelling en interventies. Daarmee voldoe je aan alle eisen. Wel zo fijn.

Supervisie & coaching voor zorgprofessionals

Naast coaching en supervisie geven we ook nog vakinhoudelijke scholing in vormen van trainingen en workshops op het gebied van pijn. Hiermee verbreed je je kennis of verbeter je je vaardigheden op een praktische, leuke en bovenal creatieve manier. Van casusbespreking tot stand-up comedy.

Post_plaza-CCD - 40_edited_edited.jpg

Over Louis

De coaching en supervisie wordt gegeven door Louis Zantema. Louis is geregistreerd GZ-psycholoog en gespecialiseerd in pijnpsychologie. Als auteur van het boek ‘Bevrijd van pijn’ en co-founder van Reducept weet hij alles van pijnmanagement en e-health. Hem moet je hebben als je wilt ontwikkelen en innoveren.

Meer weten?

Wil je meer weten over coaching, pijnmanagement of de supervisie voor GZ-psychologen? Helpen we je graag bij. Neem gerust even contact op.

bottom of page