OVER ONS

We zijn een ondernemend stel dat creativiteit en kennis inzet om mensen verder te helpen. We doen dat vanuit evidence based psychologie, maar geven er een eigen invulling aan. Met humor, een praktische aanpak, nuchtere houding en eigenzinnige vorm geven we een invulling aan onze trainingen en cursussen. We combineren de nieuwste behandeltechnieken met elementen die zo oud zijn als de weg naar Rome. Ons doel is dat jij een leuke manier vindt om jezelf te ontwikkelen.

 
louis-zantema-975x1060.jpeg

LOUIS ZANTEMA

Oprichter & GZ-Psycholoog

Ons gedrag veranderen zie ik als de belangrijkste strategie in het verhelpen van problemen. Misschien omdat ik zelf ook vooral een actiegerichte insteek heb, ik ben een doener. Wel altijd met een wetenschappelijke verklaring.

Ik heb een voorliefde voor technologie, gezondheidsdata en hersenwetenschappen en pas deze gebieden toe in mijn behandelingen.

MARGRYT FENNEMA

Oprichter

Nieuwsgierig, leergierig en een voorliefde voor kunst. Ik observeer, leer en werk met volle inzet en help anderen op hun weg als mentor en adviseur.

Mensen kennen mij als een volhardend persoon die waarde hecht aan tijd met familie, vrienden en de mensen met wie ik werk - waarvan ik met een gerust hart kan zeggen dat het cruciale drijfveren zijn in mijn leven.

Margryt Fennema.jpeg
 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
 

WERKEN BIJ FENNEMA & ZANTEMAWij komen graag in contact als je een professional bent met een eigen visie over behandelingen en de behandelvorm, een passie voor een specifieke doelgroep, meertalige achtergrond en ondernemend karakter.


Om een sollicitatie te beoordelen vragen we je een pitch op te sturen samen met je CV. Het maakt niet uit in welke vorm je het aanlevert. In dit plan werk je uit waarom je bij F&Z wilt werken, hoe je dat het liefste wilt doen en wat je nodig hebt om te kunnen starten.

 

STUUR JOUW SOLLICITATIE

arrow&v

Bedankt voor de inzending!