Over ons.

Fennema & Zantema is opgericht door door Louis & Margryt. Samen met andere professionals zetten we onze creativiteit en kennis in om mensen verder te helpen. Met humor, een praktische aanpak, nuchtere houding en eigenzinnige vorm geven we een invulling aan onze trainingen en cursussen. We combineren nieuwe behandeltechnieken en methodes met elementen die zo oud en werkzaam zijn als de weg naar Rome. Ons doel is een leuke manier om jezelf verder te ontwikkelen.

louis-zantema-975x1060.jpeg

LOUIS ZANTEMA.

GZ-Psycholoog, auteur & pijnspecialist

Ons gedrag veranderen zie ik als de belangrijkste strategie in het verhelpen van problemen. Misschien omdat ik zelf ook vooral een actiegerichte insteek heb - ik ben een doener. Wel altijd met een wetenschappelijke verklaring. 
Ik heb een voorliefde voor technologie, gezondheidsdata en hersenwetenschappen en pas deze gebieden toe in mijn behandelingen en trainingen. 

MARGRYT FENNEMA.

Gezondheidswetenschapper & specialist zorginnovatie  

Nieuwsgierig, ondernemend en een liefde voor kunst. Ik zet ze alle drie in om de zorg daar te krijgen waar het nodig is.
Ik ben een volhardend, nuchter persoon en sta voor de mensen die zorg krijgen en zorg bieden - zij zijn de cruciale drijfveren zijn in het succes van goede zorg.

Margryt Fennema.jpeg

Onze visie.

Onze praktijk is opgericht om met veel plezier elke zorgverlener te inspireren, helpen innoveren en mensen op een eenvoudige en leuke manier toegang te geven tot psychologische zorg.

Werken bij Fennema & Zantema.

Wij komen graag in contact als je een professional bent met een eigen visie, een passie voor een specifieke doelgroep, meertalige achtergrond en ondernemend karakter.

Stuur jouw sollicitatie.

arrow&v

Bedankt voor je inzending!