top of page
IMG_7862.jpg

Workshop Innovatie in de Zorg

Bij Fennema & Zantema geven we workshops op het gebied van zorginnovatie. Zorgprofessionals en -bedrijven tijdens zo’n workshop Innovatie in de Zorg in één dagdeel hoe ze snel en effectief oplossingen kunnen vinden voor problemen in de praktijk.

 

  • beter inzicht in klachten van patiënten/cliënten

  • beter overzicht, focus en prioritering

  • betere zorg met meer toegevoegde waarde

Zorginnovatie met Design Research

Innoveren vraagt om een andere mindset. Een andere aanpak. Daarom leer je tijdens de workshop Innovatie in de Zorg te werken volgens de Design Research methodiek: een effectieve strategie voor het verzamelen en analyseren van alle info die je nodig hebt om de zorg nóg beter af te kunnen stemmen op jouw cliënt of patiënt.

Minimum Viable Product (MVP)

Tijdens de training werken deelnemers ook een Minimum Viable Product (MVP) uit. Dat is een eerste versie van een innovatie, service of oplossing voor een zorgvraag. Daarmee kun je snel testen of je het probleem goed begrijpt, of je de oplossing goed begrijpt én of het ook daadwerkelijk die problemen oplost. Essentieel voor innovatie.

Resultaat

Na de workshop Innovatie in de Zorg kun je klachten van cliënten, jouw zorgverlening en mogelijke innovaties anders aanvliegen. Vanuit meerdere invalshoeken. Zo weet je snel wat de wensen en behoeften zijn en kun je zorg ontwikkelen die daar nog beter op aansluit. Voor efficiëntere en betere zorg. Want daar draait het immers om.

Praktische informatie

Onze trainingen worden op een aantal vaste data gegeven door Louis Zantema, Margryt Fennema en Derek Kuipers. De workshops zijn daarbij uitsluitend bedoeld voor professionals en bedrijven in de zorg en alleen te volgen na aanmelding via de site. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Aanmelden voor een workshop Innovatie in de Zorg

Wil je je aanmelden voor een workshop Innovatie in de Zorg? Dat kan. Je schrijft jezelf en/of je collega’s hieronder eenvoudig in!

bottom of page