top of page
Group Therapy_edited.jpg

Groepstherapie bij pijn.

Heb je last van (langdurige) pijnklachten? Dan kun je bij Fennema & Zantema nu ook groepsbehandelingen volgen. Groepstherapie bij pijn is niet verplicht, maar vaak wel heel effectief en leerzaam. Ook fijn als je gewoon wat extra steun kunt gebruiken.

 

  • safe space voor het delen van jouw ervaringen

  • support, ondersteuning en verhalen van anderen

  • begeleiding van professionals

Waarom groepstherapie bij pijn?

Het kan soms moeilijk zijn om over je pijn en je klachten te praten. Dat snappen we. Soms is het dan fijn om groepstherapie te volgen met mensen die weten waar je het over hebt. Die je begrijpen. Zij vormen namelijk een veilige omgeving waarin jij je verhaal kunt doen. Ze ondersteunen je … en jij hen. Zo komt iedereen er sterker uit.

 

Wat kun je verwachten?

In onze face-to-face groepstherapie leer je vooral over pijn. Hoe pijn werkt. Hoe andere mensen pijn ervaren. En hoe je met pijn om kunt gaan. Daarmee maak je een vliegende start als je met een individuele behandeling begint, maar het geeft je ook extra steun als je er al een paar sessies op hebt zitten.

 

Praktische informatie

De groepstherapie kan onderdeel zijn van je behandeling, maar is niet verplicht. De training wordt gegeven op locatie in Leeuwarden en vindt plaats op een vast aantal data. Uiteraard is er tijdens de sessie altijd professionele begeleiding van een GZ-psycholoog en een psychosomatisch fysiotherapeut aanwezig.

Wel zo fijn.

 

Aanmelden

We houden een aantal vaste instapsessies per jaar. Maar om daarmee te kunnen starten heb je wel een verwijsbrief van de huisarts of een andere zorgverlener nodig. Het kan natuurlijk ook zijn dat je therapeut de groepstherapie ter sprake brengt in de intake of tijdens een individuele sessie. In dat geval hoef je niks extra’s te doen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de data of over de groepstherapie bij pijn? We vertellen je er graag meer over. Bel of mail gerust even!

bottom of page