top of page
Ontdek de kracht van de Wim Hof methode en word antifragiel

wo 31 mei

|

Spectrum Leeuwarden

Ontdek de kracht van de Wim Hof methode en word antifragiel

In deze workshop ontdek je op praktische wijze hoe koude training (de Wim Hof methode), meditatie, ademwerk en yoga voor groei kunnen zorgen en hoe de principes van ‘antifragiliteit’ hierin een rol spelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & locatie

31 mei 10:00 – 17:00

Spectrum Leeuwarden, Wijnhornsterstraat 196, 8932 EZ Leeuwarden, Nederland

Gasten

Over het evenement

Op woensdag 31 mei organiseren Louis en Martijn samen een dagworkshop met theorie en praktische vaardigheden om je leefstijl om te buigen naar meer vrijheid, energie en minder pijn of ongemak. Hoe kun je zowel fysieke als mentale uitdagingen gebruiken om lekkerder in je lichaam te zitten?

Op deze dag nemen we je mee in onze eigen interesses en waar we zelf dagelijks mee bezig zijn bij het begeleiden van cliënten en die we zelf ook toepassen. Je gaat op een praktische manier aan de slag met meditatie, yoga, ademwerk en koudetraining en leert van welke kernprincipes deze methodes gebruik maken, antifragiliteit. Je leert hoe je deze principes in je eigen leven of behandeling kunt integreren. De workshop bevat praktische handvatten die je dagelijks kan toepassen die laagdrempelig zijn en onderbouwd. Je krijgt inzicht waarom deze handvatten werken zoals ze werken, maar boven alles ga je het ook zelf ervaren. Uiteraard sluiten we af met een ijsbad om de nieuwe vaardigheden te onderwerpen aan de ultieme test!

De training wordt gegeven door Louis Zantema en Martijn van der Windt. Louis is GZ-Psycholoog, auteur van ‘Bevrijd van Pijn’ en mindfulnesstrainer. Hij houdt zich bezig met het vertalen van eeuwenoude principes van psychologie en meditatie naar moderne innovaties en eigenaar van psychologiepraktijk Fennema & Zantema.

Martijn is bewegingstechnoloog, sportfysiotherapeut, holistisch ademcoach en Wim Hof instructeur. Hij past al deze disciplines toe om cliënten te helpen hun klachten en kwaliteit van leven te verbeteren door aanpassingen in de leefstijl. Martijn is eigenaar van Sport- en gezondheidscentrum Spectrum Leeuwarden.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Early bird tickets

  € 199,00

  € 199,00

  Verkoop geëindigd op

 • Reguliere prijs

  € 329,00

  € 329,00

  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel het evenement

bottom of page