vr 08 okt. | Leeuwarden

Moeiteloos Spreken & Presenteren

Zou je beter willen presenteren voor je werk? Misschien minder nerveus, zelfbewust, of perfectionistisch zijn? Met deze training leer je met zelfvertrouwen presenteren en zelfs improviseren.
Registratie is afgesloten
Moeiteloos Spreken & Presenteren

Tijd en locatie

08 okt. 2021 09:00 – 11:00
Leeuwarden, Wijnhornsterstraat, 8932 EX Leeuwarden

Over het evenement

Herken je jezelf in de volgende voorbeelden?

  • Je bent je (erg) bewust van jezelf als je moet spreken voor een groep
  • Je wilt het heel graag goed doen wanneer je (voor een groep) spreekt
  • Je krijgt het warm of merkt dat je vlekken in je hals krijgt wanneer je presenteert
  • Je voelt je beoordeeld in een groep en bent veel bezig met wat anderen denken wanneer je iets presenteert
  • Je zit veel in je hoofd en hoort jezelf praten wanneer je presenteert

In deze cursus leer je makkelijker spreken en raak je meer op je gemak wanneer je voor groepen spreekt. De cursus is bedoeld voor mensen die voor hun werk regelmatig uitleg moeten geven of presenteren. 

Meegenomen door twee experts op het gebied van psychologie en presenteren leer je in deze cursus niet alleen waarom we zo bang kunnen zijn om te spreken, maar door de juiste oefeningen (en zelfs humor!) hoe je de spanning om te spreken achter je kunt overwinnen.

Bij minimaal 8 deelnemers wordt de cursus gestart per 8 oktober 2021. De cursus zal 6x wekelijks plaatsvinden, vanaf vrijdagochtend 8 oktober, tussen 9:00 -11:00. Iedere sessie duurt 2 uren.  Kosten voor de cursus (inc. btw) betreffen €299,- . De locatie is Spectrum Leeuwarden. 

Jouw docenten voor deze cursus zijn Louis Zantema en Bas Jansen. Bas is ervaren improvisatiedocent en expert in het toepassen van humor - ook in spannende situaties. Hij helpt al jaren mensen met diverse angsten waarbij afwijzing centraal staat, van het afstappen op een mogelijke date tot podiumvrees. Louis behandelt als GZ-Psycholoog al meer dan 10 jaar mensen met diverse angsten en is als spreker regelmatig te vinden op congressen en podia. Samen staan Bas en Louis regelmatig op het podium names hun eigen improvisatiegroep. 

Deel dit evenement