vr 17 sep. | Leeuwarden

Gratis Proefles - Mindfulness - Rust en Focus vinden

In ons drukke leven is het vinden van rust en focus in onszelf steeds lastiger. Mindfulness is de training die je helpt los te maken van de drukte in- en om jezelf heen en rust te vinden. Zodat je de dingen in je leven die even niet gaan zoals jij wilt, makkelijker los kunt laten.
Registratie is afgesloten
Gratis Proefles - Mindfulness - Rust en Focus vinden

Tijd en locatie

17 sep. 11:00 – 13:00
Leeuwarden, Wijnhornsterstraat, 8932 EX Leeuwarden, Nederland

Over het evenement

Probeer Mindfulness met de Gratis proefles! Beperkt beschikbaar.

In deze training leer je hoe aandacht werkt, en waarom ons hersenen het zo lastig vinden om rust en focus te vinden. Je doet oefeningen waardoor je leert rust en ontspanning te vinden, maar vooral ook je hersenen traint. De oefeningen helpen je om de patronen in je leven te herkennen die jou tegen kunnen werken en hoe je daar op een andere manier mee om kunt gaan.

Elke sessie duurt 2 uren, op vrijdag tussen 11.00 en 13.00. In totaal zijn er 8 sessies, die plaatsvinden op de locatie van Spectrum Fysiotherapie in Leeuwarden. De kosten voor de totale training bedragen 299,- (inc btw). 

Mindfulness betekent letterlijk 'zonder te oordelen, de aandacht in het hier-en-nu'. Dat is misschien wel precies omgekeerd aan hoe jij je leven nu ervaart. Onze aandacht wordt door van alles getrokken, we hebben het druk, of merken dat onze (oordelende) gedachten steeds maar blijven tetteren. 

Jouw trainer is Louis Zantema, GZ-Psycholoog en ervaren Mindfulness Trainer. Louis past al jaren mindfulness toe, zowel in de praktijk als auteur en in de ontwikkeling van innovaties als Reducept. Als trainer is hij erg geinteresseerd mindfulness & ons brein, en erg 'down to earth'.

Let op! Er zijn beperkt plaatsen voor de training beschikbaar. Wanneer je de training vooraf betaalt ben je zeker van je plek. 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Gratis Proefles
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement