Cursussen voor professionals.

Vanuit de praktijk bieden we zowel instap als verdieping sessies op het gebeid van pijn en zorginnovatie. Wil je jouw bestaande vaardigheden verbeteren of je kennis verbreden? Wanneer je start met een training kun je gelijk je nieuwe vaardigheden in de praktijk uitproberen en oefenen. We leren je wat relevant is, op een praktische en leuke manier. Bekijk hieronder ons aanbod of neem contact met ons op voor meer info of een kennismaking.

_edited_edited.jpg

Supervisie & Coaching.

Online of op Locatie

Ben jij een psycholoog, fysiotherapeut of oefentherapeut die de expertise in pijneducatie en pijnmanagement bij psychosomatische klachten wil vergroten? Ontdek de mogelijkheden voor supervisie en/of coaching bij Fennema & Zantema

Image by The Climate Reality Project

Geaccrediteerde cursus.

Op locatie

Onze pijneducatie trainingen zijn geaccrediteerd voor verschillende beroepsgroepen. Bekijk de scholingspagina voor meer informatie over de cursussen en schrijf je in om deel te nemen. Voor vragen over de scholing of het organiseren van een geaccrediteerde scholingsdag voor jouw bedrijf kun je contact met ons opnemen. 

Nascholing Fysiotherapeuten en Verpleegkundigen/specialisten: Pijnmanagement en Educatie in 5 stappen
Geaccrediteerde nascholing voor professionals die met langdurige pijn werken. Deze training wordt gegeven door Louis Zantema. Expert op het gebied van pijn en psychologie. Hij werkt als GZ-Psycholoog, is mede-oprichter van behandelmethode Reducept en auteur van het boek 'Bevrijd van Pijn.
Wanneer
12 mei 08:30 – 17:30
Waar
Post-Plaza Leeuwarden,
Tweebaksmarkt 27, 8911 KW Leeuwarden, Netherlands

"Een geweldige avond om op een vernieuwende, pakkende wijze over pijn te leren"